Logo VGEO

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier Ondernemingen

 
 
 
       
 
 
Home
Introductie
Statuten/reglementen
Organisatie
Leden
Actueel/nieuws
Pensioenen-nieuws
60-plussers
Agenda
Wat doet u daar
Nostalgische foto's
Elsevier Connect
Links
Archief
Lid worden
Zoek in website

 

 
 

Uitstapje met de VGEO naar Zwolle

23 augustus 2017

Zie foto's van Paul Klein en Gerard Roza    

Aanmelden!

Er hadden zich 98 mensen aangemeld, waarvan er uiteindelijk 88 naar Zwolle kwamen, ondanks het feit dat Zwolle niet echt centraal gelegen is. Vooraf hadden een aantal zich afgemeld om diverse redenen. Wie wel kwamen troffen het met het weer, want het was de hele dag zonnig.

De leden konden bij de aanmelding aangeven aan welke twee activiteiten men wilde deelnemen. Men had de keus uit het bezoek aan het Museum De Fundatie, een stadswandeling met gids en een rondvaart door de stadsgracht.

De dag begon met een kopje koffie met iets lekkers erbij. De lunch was goed verzorgd.

Het museum had naast de vaste collectie nu werken van Friso ten Holt, Jeroen Krabbé‚ en Bob Dylan.

De stadswandeling werd door gidsen begeleid. Wat we van de wandelaars hoorden was dat de gidsen in een voldoende mate van detail over de interessante punten in de binnenstad vertelden.

Bij de boottocht was het jammer dat de kapitein geen geluidsinstallatie aan boord had. Hierdoor was veel wat hij vertelde niet te verstaan. Hij was verder wel een beetje karig met zijn toelichting. Om Zwolle vanaf het water te zien was wel interessant. Er waren mooie gevels te zien.

Na afloop was er zoals gebruikelijk weer een drankje en wat versnaperingen. Bij het afscheid vertelden veel bezoekers ons dat het een zeer geslaagd uitstapje was.

Gerard Roza

 

 

 
 
       
 
 
Contact: webmaster