Logo VGEO

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier Ondernemingen

 
 
 
       
 
 
Home
Introductie
Statuten/reglementen
Organisatie
Leden
Actueel/nieuws
Pensioenen-nieuws
60-plussers
Agenda
Wat doet u daar
Nostalgische foto's
Elsevier Connect
Links
Archief
Lid worden
Zoek in website

 

 
 

Ger de Rooij

In 1949 ben ik geboren in Jakarta. Na de HBS heb ik economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben getrouwd met Saskia, wij hebben geen kinderen maar wel veel beesten. Wij wonen in Berkhout vlak bij Hoorn in een stolpboerderij en tuinieren en beesten is dus onze hobby.

Na mijn studie ben ik bij Elsevier begonnen op de interne accountantsdienst, na ca 10 jaar ben ik overgestapt naar Elsevier Science waar ik werkzaam was in vele administratieve functies. Als laatste project heb ik gewerkt aan de vorming van een Shared Service Center in Amsterdam voor de Europese Science ondernemingen. Ik heb in deze periode veel ervaring opgedaan in administratieve automatisering (boekhouding en orderverwerkingssystemen) en veel contacten binnen Elsevier hieraan overgehouden.

Het is mede daarom dat het penningmeesterschap van de VGEO mij een uitstekende gelegenheid lijkt om deze contacten te onderhouden.

De laatste 5 jaar heb ik gewerkt bij Speo op het pensioenbureau en daarbij de nodige kennis opgedaan over de complexe wereld van pensioenen. Ik hoop dat dit een meerwaarde is voor mijn functioneren als penningmeester van de VGEO.

 
 
       
 
 
Contact: webmaster