vgeo-logo

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier-Ondernemingen

Lid of donateur worden van de VGEO

Niet alleen leden, maar ook donateurs zijn van harte welkom

Het is van belang dat de vereniging blijft groeien en niet alleen met niet-actieven, maar ook met actieven die er aan hechten om naast de dagelijkse tijdsbestedingen contact te houden met oud-collega's. Daarom kunt u als werkende bij RELX Nederland donateur worden van onze vereniging. U wordt dan op de hoogte gehouden van zaken die onze vereniging aangaan en wordt, net als alle leden, uitgenodigd voor alle activiteiten die de vereniging organiseert.

Het lidmaatschap kost u slechts € 14,00 per jaar. Een hoger bedrag is uiteraard zeer welkom!. Alle verdere details vindt u in onze nieuwe folder en op de introductiepagina op deze site.

U kunt zich opgeven als lid van de VGEO of als donateur door een e-mail sturen. Mail uw gegevens (initialen, voornaam, achternaam, huisadres, telefoon vast en/of mobiel) dan naar penningmeester@vgeo.nl om u aan te melden. Wie geen email gebruikt, kan zijn aanmelding telefonisch doorgeven of per post sturen naar: penningmeester VGEO, t.a.v. de heer H.E. Engelen, Vechtensteinlaan 60, 3601 CL Maarssen (tel.: 03465-66350, 06-20335106).

Wilt u s.v.p. wachten met het overmaken van uw contributie tot u een bevestiging van de inschrijving hebt gehad? Anders kan de penningmeester uw bijdrage niet boeken!