vgeo-logo

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier-Ondernemingen

Lid of donateur worden van de VGEO

Niet alleen leden, maar ook donateurs zijn van harte welkom

Het is van belang dat de vereniging blijft groeien en niet alleen met niet-actieven, maar ook met actieven die er aan hechten om naast de dagelijkse tijdsbestedingen contact te houden met oud-collega's. Daarom kunt u als werkende bij RELX Nederland donateur worden van onze vereniging. U wordt dan op de hoogte gehouden van zaken die onze vereniging aangaan en wordt, net als alle leden, uitgenodigd voor alle activiteiten die de vereniging organiseert.

Het lidmaatschap kost u slechts € 14,00 per jaar. Een hoger bedrag is uiteraard zeer welkom!

U kunt zich online opgeven als lid van de VGEO of als donateur door onderstaande gegevens in te vullen. De vakjes met een sterretje (*) zijn verplicht.
Onderaan staat de controlecode; u moet de daar opgegeven code intikken in het vakje eronder; dat is bedoeld als een bescherming tegen ongewilde spam.
Als alles ingevuld is, klikt u op Verzend uw aanmelding.

Wilt u s.v.p. wachten met het overmaken van uw contributie tot u een bevestiging van de inschrijving hebt gehad? Anders kan de penningmeester uw bijdrage niet boeken!

Indien u als aspirant-lid niet overweg kunt met dit formulier, kunt zelf een e-mail sturen naar: penningmeester@vgeo.nl met daarop de gegevens die wij hierboven aan u hebben gevraagd. Desgewenst mag u ook telefonisch uw gegevens doorgeven aan de secretaris: bel 035-5389607 (+voice-mail).