Nieuwsbrief 21, 2018.

Publicatiedatum: dinsdag 5 juni 2018.

PRIVACY BIJ NVOG.

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing geworden. NVOG verwerkt uw gegevens met de uiterste zorgvuldigheid en draagt er zorg voor dat deze persoonsgegevens op adequate wijze worden beschermd. Om aan de AVG te voldoen, heeft NVOG de nodige maatregelen genomen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de verwerking van persoonsgegevens voor u transparanter worden, uw (nieuwe) privacyrechten worden geborgd en de verwerking van persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze worden gedocumenteerd.

Uw e-mailadres staat bij ons op de verzendlijst van de NVOG nieuwsbrief en wij blijven u graag voorzien van informatie. Mocht u onze digitale nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u onderaan deze nieuwsbrief klikken op Afmelden. LET OP: controleer vˇˇrdat u zich afmeldt, of de nieuwsbrief rechtstreeks van het e-mailadres nvog@gepensioneerden.nl in uw mailbox komt, of dat u de mail via een ander mail-adres ontvangt, bij voorbeeld via uw vereniging. Is dat laatste het geval, dan dient u zich bij uw vereniging af te melden voor ontvangst en niet via de afmeldknop in deze nieuwsbrief.    

Heeft u vragen over uw verwerkte persoonsgegevens of behoefte aan meer informatie over de maatregelen die NVOG heeft getroffen in het licht van de AVG, kijk dan op onze website bij Privacy & Cookies (helemaal links onderaan) of neem contact met ons op via communicatie2@gepensioneerden.nl

Postbus 2069
3500 GB Utrecht
T: 030-2846080
E: nvog@gepensioneerden.nl
W: www.gepensioneerden.nl
  logo_age