vgeo-logo

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier-Ondernemingen

Nieuwsbrieven van de Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden (NVOG)

Per 1-1-2020 is de NVOG opgegaan in een nieuwe organisatie: Vereniging Koepel Gepensioneerden.

De VGEO was lid van de NVOG: de Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden, maar door de overgang naar het pensioenfonds PGB werden we automatisch lid van de KNVG. Toch blijven we van de NVOG de nieuwsbrief nog ontvangen.

De NVOG is de landelijke overkoepelende vereniging van organisaties van gepensioneerden, afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties. De NVOG behartigt de collectieve belangen van de gepensioneerden en hun nagelaten betrekkingen bij de overheid, politieke partijen en andere relevante instanties. Zie de website www.gepensioneerden.nl.

De NVOG werkt intensief samen met landelijke ouderenorganisaties (Unie KBO, PCOB, KNVG en NOOM) in de Centrale Samenwerkende Ouderenorganisaties (CSO). De CSO is de gesprekspartner met de overheid voor de behartiging van de belangen van alle gepensioneerden in Nederland; zie hier hun vermelding met adres.

De NVOG brengt regelmatig een nieuwsbrief uit; zie de 12 meest recente uitgaven. De VGEO heeft toestemming om alle uitgaven op de eigen website te plaatsen.